Groepen 1/2

Laatste update: maart 2019

Wat leuk dat je een kijkje neemt op de pagina van de groepen 1/2.
Op onze school hebben we drie kleutergroepen:
Groep 1/2 Kikker van juf Linda en juf Annalies
Groep 1/2 Jip & Janneke van juf Marijke en juf Claire
Groep 1/2 Aadje Piraatje van juf Miriam, juf Monique en juf Marjon

Hieronder is te lezen welk thema, cijfer en letter er in de groepen centraal staat.

Thema: Verkeer
We zullen ongeveer tot eind maart over het thema verkeer werken.

Om ons heen zien we al Krokussen, Narcissen en Sneeuwklokjes opkomen. Ook daar zal in de kleutergroepen aandacht aan worden gegeven. We krijgen via de Groene Inval een project: knollen en bollen.

De letters en cijfers die worden aangeboden in de week van:
4 maart: V - 19
11 maart: U - 20
18 maart: J - herhaling
25 maart: herhaling - herhaling

De Engelse woorden die worden aangeboden zijn rondom het thema: Me & home

Agenda:
Maandag 11 maart en maandag 18 maart is er carrousel in de middag. Deze middagen worden er in alle klassen een (creatieve) activiteit aangeboden. De kinderen van groep 2 tot en met 8 worden door elkaar heen verbonden aan een activiteit en zullen deze twee middagen met elkaar aan de slag gaan. De kinderen van de groepen 1 zullen bij juf Miriam, in de Aadje Piraatje klas, gezellig met elkaar spelen.
Vrijdag 15 maart is de school dicht ivm staking.