Groepen 1/2

Laatste update: september 2018

Wat leuk dat je een kijkje neemt op de pagina van de groepen 1/2.
Op onze school hebben we drie kleutergroepen:
Groep 1/2 Kikker van juf Linda en juf Annalies
Groep 1/2 Jip & Janneke van juf Marijke en juf Claire
Groep 1/2 Aadje Piraatje van juf Miriam, juf Monique en juf Marjon

Hieronder is te lezen welk thema, cijfer en letter er in de groepen centraal staat.

Thema:
Mag ik meedoen?

Mag ik meedoen? Iedereen kent die vraag wel. Soms is het antwoord ja, soms is het nee. In het gelijknamige prentenboek waarmee we werken, vraagt Eend of hij mee mag doen met de clubs van Leeuw, Slang en Olifant. Allemaal hebben ze hun reden om Eend niet toe te laten. Verzoek afgewezen! Wat doe je dan....?

Mag ik meedoen? is een kerntitel van de Kinderboekenweek 2018, die als thema 'Kom erbij' heeft. Vriendschap staat ook in ons thema centraal. Hoe ben je een goede vriend? En hoe zorg je voor elkaar?

Engels:
Me, myself & I