De Oudervereniging

Onze school heeft een actieve Oudervereniging (OV) die bestaat uit enthousiaste ouders.
Deze ouders coŲrdineren in samenwerking met het team van school onder andere de sportdagen, bosloop, Sinterklaas, Kerst, Carnaval, Pasen, schoolreisje, minitrip, avondvierdaagse en  musical groep 8.

Vergaderingen
De actieve leden vergaderen ongeveer 5 keer per jaar. Bij deze vergaderingen is een lid van het team aanwezig. Voor het schooljaar 2018-2019 is dit Miriam, leerkracht van groep 1/2 Aadje Piraatje.

Als u eens bij een vergadering aanwezig wilt zijn of actief lid wilt worden van de Oudervereniging, dan bent u van harte welkom. U kunt ons bereiken via:
oudervereniging@aloysius-school.nl

FinanciŽn/Structuur
Op 26 mei 2004 is de OV notarieel opgericht. Indien u een kind heeft op onze school wordt u als ouder, voogd of verzorger automatisch lid van de OV.
Tijdens de algemene ledenvergadering bent u als lid van harte welkom. U kunt dan u mening geven over de inhoud van de activiteiten. Tevens wordt tijdens deze vergadering de financiŽle begroting gepresenteerd en de bijdrage voor het komende jaar vastgesteld.

De ouderbijdrage is:

EUR 65,00 per kind

De incassering vindt plaats: deel in oktober 2018 en deel 2 in april 2019.