Laatste update: 26 april 2018
 
 

Lieve kinderen en ouders van groep 4a,
Vanaf maandag 14 mei, starten we alweer aan de laatste periode van dit schooljaar. We zullen nog even hard werken, maar er staan ook nog gezellige activiteiten op de planning, zoals het zwemfestijn, schoolreisje en de  juffendag. 
Op de agenda onderaan deze pagina, zien jullie de activiteiten voor de laatste periode. 

juf Anne Linda en juf Sharon


Vreedzaam


We zijn gestart met blok 6 van Vreedzaam. Blok 6 in groep 4 gaat over het vinden van verschillen en overeenkomsten van onze families.
Iedereen heeft een A4-tje mee naar huis met vragen voor thuis. De antwoorden schrijven ze op het blad en na de vakantie nemen ze de ingevulde bladen weer mee naar school en gaan ze met de antwoorden een presentatie houden met hun groepje. Het zou fijn zijn, als de antwoorden uitgebreid zijn, zodat ze veel kunnen vertellen. 

Gym

De gymlessen worden gegeven op de donderdag en de vrijdag. Willen jullie ervoor zorgen dat de kinderen hun gymkleding voor aankomende donderdag weer mee naar school hebben? Vergeet alsjeblieft de gymschoenen niet, deze zijn echt noodzakelijk in de gymzaal. 

Agenda voor de komende periode
 

maandag 14 en dinsdag 15 mei     Schoolfotograaf
woensdag 16 mei Hoofdluiscontrole
donderdag 17 mei Zwemfestijn
maandag 21 mei Vrij
dinsdag 22 mei Schoolreisje
maandag 28 mei Wie woont of werkt waar
week van 4 juni   AVI/DMT
week van 11 juni Cito toetsen
donderdag 21 juni Studiedag, kinderen vrij
maandag 25 juni Rapport 2 mee
Deze week oudergesprekken
vrijdag 29 juni Juffendag
donderdag 12 juli Wisseluur
vrijdag 13 juli Laatste schooldag
   Wat neem je mee
Wat is handig om voor groep 4 aan te schaffen? Een multomap gebruiken we veel. De meeste kinderen hebben er bijna allemaal een, alleen tabbladen missen nog vaak in de mappen. Dit geeft overzicht voor de kinderen. Wilt u kijken in de multomap van uw kind?Afbeeldingsresultaat voor heeft u vragen
Verder is handig: liniaal, stiften, gum, lijmstift, schaar, een markeerstift, een snelhechter en een stift die uitwisbaar is op een whitewashboard.

Als u nog vragen heeft, stel ze gerust!
Groeten, Anne Linda van der Goot en Sharon Splinter
a.vandergoot@aloysius-school.nl
s.splinter@aloysius-school.nl